Auto | Karoserija | Limarija | Pragovi

Golaš, novi blogovi

10. Feb 2018.

Dragi ljubitelji automobila,

 

Mi u Golašu smo odlučili da se još više posvetimo kako automobilima, tako i svima vama koji delite naše vrednosti po pitanju najboljeg čovekovog prijatelja. U tu svrhu smo doneli odluku da na našem website-u pokrenemo svojevrsan vid komunikacije – BLOG!

Na našem blogu ćete moći da pročitate priče na razne teme iz sveta automobilizma. Biće tu setnih priča o automobilima iz naše prošlosti, priče o egzotičnim automobilima koji nam oduzimaju dah, saveti o čuvanju Vašeg ljubimca, raznorazne novosti i interesantne priče o automobilima, ali smo, takođe, otvoreni i za sve Vaše predloge po pitanju sadržaja – šta je to što biste Vi želeli da pročitate!

Na kraju svakog teksta će biti omogućeno komentarisanje saržaja, kako biste mogli da podelite svoje utiske o tekstu, o temi, ili, pak, da predložite neku novu temu.

Nadamo se da će Vam ovaj kutak našeg website-a biti zanimljiv za čitanje, poučan za učenje i inspirativan za komunikaciju.

Vaš,

Golaš tim


Podelite članak

Facebook LinkedIn Twitter

Ukoliko Vam se tekst dopao, možete se prijaviti I dobijati obaveštenja kada izbacimo nov, zanimljiv tekst o automobilima.

(Vašu email adresu nećemo deliti ni sa kim, i u svakom trenutku možete da odaberete da ne primate nova obaveštenja)